Avantajele unui site web

  • un site web este accesibil 24 de ore oricand si de oriunde din lume.

  • pe un web site puteti publica informatii: texte, poze, materiale multimedia. Nu este necesar sa tineti cont de marimea suprafetei de publicitate.

  • prezenta online este vitala atat pentru companiile mici si mijlocii cat si pentru gigantii economici. Un site web, cu un design atragator va ajuta sa definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii.

  • un website adauga credibilitate afacerii - un design de calitate oferit de un website profesional poate construi si oferi o incredere sporita oricarui client care ajunge pe site si va da o credibilitate in plus celor ce urmeaza sa achizitioneze un serviciu sau sa cumpere un produs.

  • impresioneaza vizitatorii – website-ul poate relata despre experienta si priceperea dumneavoastra.

  • va va aduce clienti noi si ii va pastra pe cei vechi – un site web poate fi utilizat pentru a creste numarul clientilor prin afisarea unor informatii pentru care ei sunt interesati. Website -ul poate fi un instrument de management a relatiilor de colaborare.

  • cresterea vanzarilorwebsite -ul ar putea deveni un generator de venituri, el fiind o parte integranta din strategia de marketing.

  • ofera suport clientilor – un web site informeaza clientii despre cele mai frecvente intrebari legate de serviciile Dvs. sau de produsele prezentate.

 

Internetul are cea mai rapida dezvoltare in domeniul mediei din istorie. Se estimeaza ca numarul website -urilor va creste in urmatorii 5 ani de 400 de ori. Zilnic mai mult de 600 milioane de oameni navigheaza pe Internet si acceseaza website -uri. Cu ajutorul unui site aveti posibilitatea de a transforma acesti navigatori in vizitatori sau chiar clienti. Puteti expune pe website propria oferta de produse si servicii la un pret scazut.

 

Beneficiati de avantajele prezentei pe Internet, creati un website cu ajutorul echipei noastre!

Pentru a discuta mai detaliat despre crearea unui website, va invitam sa trimiteti o cerere oferta.

sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Toate drepturile rezervate.
site design: Domahidi Zoltán