Firma de web design - EMERiGOS

Suntem o firma de web design din Oradea alcatuita dintr-o echipa tanara, entuziasta si talentata. Credem ferm ca un lant este tot atat de puternic pe cat de puternica este cea mai slaba veriga a sa. In acest scop echipa noastra de profesionisti, participa regulat la traininguri profesionale, pentru a va oferi cel mai bun serviciu posibil.

De ce sa alegeti firma noastra pentru servicii de web design?

Ceea ce ne deosebeste de alte firme de web design, este in primul rand atitudinea. Pentru firma noastra, web design-ul nu este doar o afacere, ci o pasiune. Suntem adeptii lucrului bine facut si nu acceptam compromisuri in privinta calitatii. Inca de la infiintare (2003) suntem o firma in continua dezvoltare. Suntem perfectionisti in ceea ce priveste serviciile oferite de firma noastra.

Fiind o firma de web design, consideram comunicarea un lucru foarte important in relatia cu clientii. Astfel va putem garanta satisfactia maxima. Incercam sa intelegem obiectivele si scopurile Dvs. ca proiectul de web design sa devina o investitie intr-adevar rentabila.

Realizarile noastre principale sunt :

  • pagini web de prezentare firma
  • cataloage de produse
  • magazine virtuale

 

Succesul Dvs. este si succesul nostru!

Punctele noastre forte sunt:

  • Comportament orientat catre clienti

Emerigos web design studio a devenit cunoscut datorita grijei si finetei cu care personalul sau trateaza fiecare client in parte. Un client multumit este cel mai important lucru pentru noi. Asadar, incercam sa va oferim servicii web design de o calitate ireprosabila.

  • Perfectionism

In trei cuvinte: perfectionism fara compromisuri. Acesta caractarizeaza modul nostru de gandire, felul in care realizam un proiect de web design si modul de a va aborda.

  • Gandire orientata spre succes

Succesul Dvs. este si succesul nostru! Un client multumit inseamna motivatie pentru noi si totodata este cea mai buna referinta.

  • Autoperfectionare continua

Perfectionarea continua are doua laturi. Pe de o parte este important perfectionarea serviciilor noastre de web, pe de alta parte perfectionarea proprie. In acest scop participam in mod regulat la traininguri si conferinte de specialitate.

Cu alte cuvinte, suntem o firma orientata catre nevoile clientilor.
Dar de acest lucru trebuie sa va convingeti singuri, apeland cu incredere la
serviciile noastre de web design.
EMERiGOS - firma Dvs. in servicii web

 

Contact

Va invitam sa formulati parerea Dvs. despre firma noastra in cartea de oaspeti.

sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Toate drepturile rezervate.
site design: Domahidi Zoltán