Parerea clientilor nostri

Appar Asociatia pentru Promovarea Afacerilor din Romania Serviciile Emerigos si-au dovedit calitatea. Sunt entuziasti, competenti si mereu la nevoie, ceea ce este de un mare avantaj. Au raspuns foarte prompt la solicitarile noastre, ceea ce ne-a ajutat sa punem in functiune pagina mai repede decat ne-am asteptat. In cazul in care vreti un site usor de realizat si servicii calitative de gazduire, atunci Emerigos reprezinta solutia cea mai buna.

Gonczi Jozsef - director executiv
http://www.rove.ro/

Autoflex Srl. Autoflex Srl. Am apelat la Emerigos acum 2 ani cand ne-au creat pagina online cu webshop. Deasemenea ne-au realizat actualizarile pe care de atunci le-am cerut. Au raspuns prompt solicitarilor noastre si acest lucru a fost foarte important in continuarea colaborarii cu ei. Ne-au oferit solutii viabile in realizarea si mentinerea unui webshop usor de utilizat. Avem un proiect mai complex si nu stiam cat de bine va reusi, dar din fericire si-au realizat foarte bine angajamentul si am fost foarte multumiti cu rezultatul final.

Balogh Ladislau - director
http://archive.emerigos.ro/autoflex/

Adorianis Trans Srl. Complex Adorianis Am apelat la Emerigos, pentru a ne realiza pagina pe Internet a complexului nostru, in urma unei recomandari de-al unui alt client de-al lor. Ne bucuram ca nu ne-a inselat asteptarea. Site-ul arata excelent, a fost laudat si de catre clienti. Ii vom recomanda si noi mai departe.

Adrian Patalau - director executiv
http://archive.emerigos.ro/complex-adorianis/

Info Center Srl. Info Center Srl. Am cautat un colaborator care sa ne ajute in crearea magazinului nostru virtual. Vroiam ceva care sa fie usor de utilizat pentru vizitatori si de modificat pentru noi, dar in acelasi timp atractiv, dinamic si rapid. Emerigos ne-a ajutat in aceasta privinta. Am colaborat bine si ii vom mai apela.

Babos Tiberiu - director
http://archive.emerigos.ro/infocentersm/

Pominova Srl Pominova Srl. Pominova va multumeste pentru buna colaborare cu echipa Emerigos, pentru atentia si seriozitatea in rezolvarea tuturor cerintelor legate de webshop-ul nostru. In urma realizarii acestui webshop online, ne-am extins business-ul nostru preferat, cu plante si flori, pe Internet oferind astfel culoare in viata si mai multor oameni. Business-ul astfel a crescut si va creste si in viitor. Aceasta era dorinta noastra cea mai mare, care acum s-a indeplinit.

Adorjan Csaba - director
http://www.pominova.ro/
scrie-te parerea ta despre EMERiGOS
sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Toate drepturile rezervate.
site design: Domahidi Zoltán