Optimizare pentru motoare de cautare

Aveti un site furmos, dar nu va aduce vizitatori?

Solutia pentru rezolvarea problemei consta in aplicarea metodei de optimizare a site -ului pentru motoare de cautare, cunoscut si sub denumirea de optimizare SEO (Search Engine Optimization).

Greseli referitoare la optimizarea site -ului pentru motoare de cautare

  • prezenta site -ului meu pe Internet este suficienta pentru a avea un mare numar de vizitatori

  • inscrierea site -ului in sine in motoare de cautare, presupune automat si listarea ei in pozitii favorabile

  • realizatorul paginii web are si obligatia de a optimiza site -ul pentru motoare de cautare fara sa fie facuta o intelegere in acest sens.

  • daca suntem cautati dupa numele firmei, atunci vom fi gasiti, deci nu este necesar sa ne ocupam cu procesul de optimizare al site -ului pentru motoare de cautare.

Scopul procesului de optimizare pentru motoare de cautare

Procesul de optimizare pentru motoare de cautare are scopul de a lista pagina web intr-o pozitie cat mai favorabila pe lista rezultatelor generate de motoare de cautare, in urma cautariilor dupa cuvintele cheie considerate importante de proprietarul site -ului. Acesta se obtine in primul rand prin modelarea structurii si continutului paginii web in asa fel incat pagina sa fie cat mai usor indexata de motoare de cautare.

Ce este PageRank -ul?

Paginile web in sistemul de cautare Google, sunt clasificate dupa o scala numita PageRank. Aceasta scala reflecta cat de importanta este considerata pagina noastra web in cadrul unei teme, de sistemul Google. Cresterea PageRank -ului nostru o putem face daca se fac referiri (linkuri) la pagina noastra de alte pagini relevante in tematica tratata de noi. Cat mai multe pagini se refera la noi cu atat vom avea PageRank -ul mai mare si astfel motorul de cautare va considera mai importanta pagina noastra. Acesta este ca si in viata de zi cu zi, daca cineva are multi prieteni / cunostinte atunci acesta este o persoana mai importanta.

Concluzii privind optimizarea paginii web pentru motoare de cautare

  • procesul de optimizare va ajuta sa fiti gasit pe Google, pentru ca 90% din cautarile efectuate pe Internet se fac prin acest motor de cautare.

  • operatiunea de optimizare va aduce clienti noi si ii va pastra pe cei vechi.

  • procesul de optimizare contribuie la cresterea vanzarilor - un site bine optimizat poate deveni unul din motoarele cresterii veniturilor din afacerea Dvs.

  • rezultatele procesului de optimizare site pentru motoare de cautare sunt vizibile de regula dupa 1 - 3 luni de la implementare, dar eficienta ei este garantata pe termen indelungat.

 

Optimizare pentru motoare de cautare inseamna succesul site -ului Dvs.

 

Comanda - optimizare SEO
sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Toate drepturile rezervate.
site design: Domahidi Zoltán