Intrebari frecvente

De ce avem nevoie de un web site?

Internetul s-a dezvoltat foarte puternic in ultimii ani si a devenit o parte integranta a vietii de zi cu zi. Foarte multe persoane folosesc ca prima sursa de informare Internetul, fiindca este mult mai rapid si contine foarte multe informatii.

Un web site ofera companiei Dvs. o imagine mai profesionala si o identitate prin care sa va diferentiati si sa iesiti in evidenta. Detaliile mici fac diferenta, pe langa faptul ca puteti prezenta o oferta completa si detaliata a serviciilor si produselor Dvs.

Conteaza cum arata web site-ul meu atata timp cat el functioneaza?

Este foarte important aspectul web site-ul dumneavoastra, fiindca vizitatorii lui percep calitatea serviciilor si produselor Dvs., dupa calitatea design -ului. Prima impresie a unui client sau a unui potential client depinde de design-ul web site-ului. Acesta fiind atras sa afle mai mult, prin usurinta de navigare si prin atractivitatea web site-ului.

De ce sa imi fac un web site daca afacerea mea merge bine?

Aveti nevoie de un web site fiindca aduce un plus de credibilitate afacerii Dvs. si acapareaza noi clienti, care au folosit Internetul in cautarea de informatii inainte de metodele pe care Dvs. le folositi in mod normal pentru promovare.

Un web site este necesar atat atunci cand afacerea merge bine pentru a o consolida, cat si cand afacerea merge mai putin bine sau a atins un platou, pentru a o revitaliza.

Mai exista si considerentul de imagine. O firma care are un web site arata ca este preocupata de imaginea sa si este la curent cu noile metode de prezentare a unei companii.

Cat costa un web site?

Costul realizarii unui web site depinde foarte mult de complexitate, design, cantitatea de informatii care va fi inclusa, de dificultatea de realizare a acestuia.

Fiecare client il consideram special si de aceea facem oferte personalizate, pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor sale.

Cat dureaza pana e finalizat web site-ul?

Timpul de realizarea a web site-ului depinde ca si pretul, de complexitatea si cantitatea de informatii care trebuie procesata si introdusa. La incheierea contractului vom stabili un termen de finalizare pe care il vom respecta.

Se poate modifica continutul web site-ului mai tarziu?

Web site -urile cu pagina de administrare pot fi oricand modificate de client. In cazul site -urilor fara pagina de administrare care sunt gazduite de noi (hosting) firma noastra face modificarile mici de reactualizare in mod gratuit. Pentru modificari mai complexe (introducerea unui volum mai mare de date, modificari ce afecteaza functionarea paginii, capitole suplimentare) se va face un act aditional la contract.

Ce este hosting-ul (gazduire web) ?

Dupa finalizarea paginii Dvs., pentru ca aceasta sa fie accesibila de catre vizitatori, trebuie sa fie postata pe un server. Stocarea web site-ului dumneavoastra pe acest server se numeste hosting sau gazduire web.

Oferiti si hosting pentru web site-urile create?

Oferim hosting atat pentru web site-urile create de catre noi, cat si pentru oricine care cauta un hosting de calitate si cu suport permanent. Am creat mai multe pachete de hosting pentru a satisface cat mai bine necesitatile Dvs.Vezi tarifele de web hosting.

Optimizati web site-ul pentru motoarele de cautare?

Paginile web realizate de firma noastra vor fi concepute pe o structura la care optimizarea ulterioara este posibila. In cazul in care solicitati optimizarea unei asemenea pagini la cuvintele cheie, vom percepe onorariu numai daca reusim sa aducem pagina intre primele 10 rezultate de afisare in Google. Pentru mai multe detalii despre optimizare vezi optimizare pentru motoare de cautare.

sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Toate drepturile rezervate.
site design: Domahidi Zoltán