Webdesign cégünkről - EMERiGOS

Nagyváradi web design cég vagyunk, csapatunkban lelkes és tehetséges fiatalok dolgoznak. Úgy gondoljuk egy lánc épp olyan erős, mint annak leggyengébb láncszeme. Ezt az elvet követve csapatunk folyamatosan tréningeken vesz részt, hogy a legkíválóbb minőségű szolgáltatást nyújthassuk önnek.

Miért a mi cégünk webdesign szolgáltatásait válassza?

Ami leginkább megkülönböztet minket a többi webdesign szolgáltatótól, az pozitív hozzáállásunk. Számunkra a webdesign nem csak üzleti befektetés, hanem a passziónk is. Az alapos, jól végzett munka nállunk elvi kérdés, nem kötünk kompromisszumokat a minőség rovására. Megalakulásunk óta (2003) cégünk folyamatos fejlődésben van; az általunk nyújtott szolgáltatásokban igyekszünk tökéletes megoldásokat nyújtani minden egyes ügyfelünknek.

Webfejlesztő cég lévén úgy gondoljuk, a kommunikáció az ügyfelekkel való kapcsolattartás legfontosabb pillére, csak szoros együttműködés és jó kommunikáció segítségével tudjuk garantálni, hogy ön teljes mértékben elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Megértve célkitűzéseit webfejlesztési projektje valóban nyereséges befektetés lesz.

Főbb webfejlesztési kategóriáink:

  • Cégbemutató weboldalak készítése
  • Termék katalógusok kszítése
  • Webáruházak tervezése

 

Az Ön sikere a mi sikerünk!

Erősségeink a következők:

  • Ügyfélbarát magatartás

Munkatársaink ügyfélbarát hozzáállása hozzájárult ahhoz, hogy az Emerigos webdesign stúdió széleskörű ismertségre tehessen szert. Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért a legjobb minőségű webdesign szolgáltatásokat nyújtjuk.

  • Tökéletességre való törekvés

Ez a hozzáállás jellemző nemcsak gondolkodásmódunkra, de klienseinkhez való viszonyulásra is, illetve egy általunk elvállalt webdesign projekt kivitelezésére is.

  • Sikerorientált gondolkodásmód

Az Ön sikere a mi sikerünk! Egy elégedett ügyfél motivációt jelent számunkra ugyanakkor a legjobb referencia is.

  • Folyamatos fejlesztés

A folyamatos fejlesztésnek két ága van: egyrészt webszolgáltatásaink fejlesztése - bővítése, másrészt munkatársaink folyamatos képzése. Rendszeresen részt veszünk tréningeken és szakmai konferenciákon, hogy maximálisan ki tudjuk használni a rohamosan fejlődő internetes szféra egyre gazdagodó lehetőségtárát.

 

Más szóval, mi egy ügyfélorientált cég vagyunk.
De erről a dologról saját maguknak kell meggyőződniük,
igénybe véve webdesign szolgáltatásainkat.
EMERiGOS – az Ön webdesign cége.

 

Kapcsolat

Írjon véleményt vendégkönyvünkbe!

sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Minden jog fenttartva.
site design: Domahidi Zoltán