Gyakran ismétlődő kérdések

Miért van szükségem weboldalra?

Az internet rohamosan fejlődik és az élet szerves részévé vált.

Rengeteg ember használja mint elsődleges információforrás sebessége, naprakészsége és a sokrétű, gazdag információk miatt. Egy honlap komolyságot, megbízhatóságot és szakértelmet sugall a felhasználónak, vállalkozását pedig megkülönbözteti a konkurenciától. Mindezek mellett egy weboldalon termékeit, szolgáltatásait is be tudja mutatni a potenciális klienskörnek.

Ennyire fontos a weboldalam arculata? Nem elég ha működik?

A honlap designja nagyon fontos, olykor a látogatók ez alapján alkotnak véleményt a termékeiről vagy a szolgáltatásairól, a potenciális kliensekben ez lesz az első benyomás. Minél esztétikusabb és könnyebben kezelhető egy oldal annál tovább fog rajta nézelődni-keresgélni a látogató, azaz a potenciális kliens.

Miért készítsek weboldalt ha a vállalkozásom jól megy?

Egy weboldal extra bizalmat kelt a kliensekben, hitelességet kölcsönöz vállalkozásának azon kliensek körében akik az internetet használják elsődleges információforrásként és nem kerülnek kapcsolatba azokkal a klasszikus népszerűsítési módszerekkel, reklámokkal amelyeket eddig használt.

Weboldalra mindíg szükség van, ezzel a lépéssel megerősítheti pozícióját ha az üzlet jól megy, vagy éppen segíthet rajta ha az kevésbé megy jól.

A vállalat arculata szempontjából is fontos, egy olyan cég amelyik ad saját arculatára komolyabb hatást és ezzel együtt komolyabb sikert is ér el. Egy weboldal kifejezi, hogy az adott cég mennyire mozog otthonosan a legmodernebb népszerűsítési módszerek terén, azaz mennyire életképes.

Mennyibe kerül egy website?

Egy weboldal árát meghatározza annak működésbeli összetettsége, látványossága, a rajta szereplő információ mennyisége, illetve ezen információk előkészítésének bonyolultsága.

Mivel minden ügyfelünk egyedi igényekkel keres meg minket, ezért személyre szabott ajánlatot kínálunk, így nyújtva egyedi és hatékony megoldást.

Mennyi időt vesz igénybe a honlap elkészítése?

Akárcsak a weboldal ára, annak elkészítési ideje is több tényezőtől függ. Számít, hogy mennyi adat kerül feldolgozásra (szöveg, kép), valamint az, hogy milyen szintű programozást igényel az illető weboldal. A szerződés aláírásakor közösen határozzuk meg az elkészítés határidejét, amit mi betartunk.

Módosítható – e a weblap tartalma a későbbiekben?

Amennyiben az oldal rendelkezik adminisztrációs felülettel, annak tartalma bármikor módosítható az ügyfél által. Amennyiben a weboldalnak nincs adminisztrációs felülete, de az Emerigos szerverén tároljuk, a kis módosításokat, adatváltozásokat térítésmentesen elvégezzük. A komplexebb változtatásokra ( nagy mennyiségű adatbevitel, az oldal működését megváltoztató vagy befolyásoló változtatások, új aloldalak vagy fejezetek létrehozása ) előzőleges ármegegyezés után kerül sor.

Mi a hosting vagy webhosting?

Miután elkészült a weboldal, egy szervergépen kell tárolni, hogy látogatható (azaz interneten keresztül elérhető) legyen. Ezt a szolgáltatást hostingnak vagy webhostingnak nevezzük.

Tárhelyet is biztosítanak az elkészített weboldalaknak?

Igénylés esetén az általunk vagy más által készített oldalaknak egyaránt megbízható és állandó tárhelyet biztosítunk. Hogy minden igénynek eleget tudjunk tenni, több tárhelycsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tekintse meg árainkat!

Keresőoptimalizálják – e az elkészített weboldalakat?

Az általunk készített weboldalak struktúrája lehetővé teszi az utólagos optimalizációt. Amennyiben igényli oldala optimalizálását, ennek kifizetésére csak akkor kerül sor, amikor az adott weboldalt sikerül az illető kulcsszóra a Google első 10 találata közé "felhozni".Ttovábbi részletekért kérjük tekintse meg a honlap optimalizálásmenüpontot.

sitemap ro hu en
© www.emerigos.ro 2009. Minden jog fenttartva.
site design: Domahidi Zoltán